May 3, 2011

hari ini dlm sejarah..

keje aku sume dah siap before lunch hour…percaya tak??hahaha..petang ni adalah masa untuk menulis(kalo ada idea best laa) dan jugak menerjah blog kawan2..

update on eryna..

  • start dari bulan lepas, ape saja yang keluar dari mulut org depan dia, sume dia ikut..aduhai anak umi yang sorg nih…
  • mula exited bile tgk lorry dan bus…mula nak mengamuk2 nak naik…plz eryna plz…pening umi melayan kamu…
 skul bas kartun
  • kalo pegi rumah toki die, die pasti main dgn hebatnya dgn spupu2…dah tak nampak umi dah time ni…tp kalo tanye nak tido rumah tok ke?jawabnye tanak plak…hehe
  • dah pandai solat…tau kene angkat takbir dulu..pastu bdiri skejap, pastu ikut je org buat…heheh…paling kelakar bile nak sujud..meniarap mcm askar je…heheh
solat
  • masih belum berhenti menyusu..cuma bila di taska, dah cmpur susu lain dah…
  • lebih sayang abah dari umi(sbbnye kalo tak jumpe abah sehari, mesti cari je..kalo tak jumpe umi, takpe plak…huhu)tp umi ngan abah sayang eryna walau macamane pun
p/s : lmbtnye jumpe hujung minggu plak…rs nak ajak eryna main dkt playground nih…^_^

3 comments:

Axie04 said...

seronok tengok anak membesar kat depan mata

Cik Puan Zura said...

bz mcm mana pun hidup, dalam kepala mesti asyik teringat kat anak kan.... :)

Sabihah said...

axie04 : betul...seronok sgt...tak sedar pun, bila die blajar mcm2 benda ni..sedar2, dah besar dah kan??^_^

Cik Puan Zura : bukan setakat ingat...rs rindu pun ada...teringin nak berenti keje n jg sendiri anak..tp belum ada lg kekuatan itu...hmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...