May 30, 2011

kisah Hari Guru

dah 2minggu cite nih tertangguh…heheh

jgn tak tau eryna pun ada cikgu jugak(budak2 skrg mmg cepat dapat cikgu…aku dulu, 6thun baru kenal cikgu..heheh)

19mei aritu, taska Rossa, terengganu ni buat ari guru ceritanya..aku tak pegi laa plak amik gmbar ari guru diorg tp pening laa aku duk pk, nak bg hadiah ape laa kat cikgu die nih…lgpun aku tak brape pasti laa plak rmai mane cikgu kat situ kan…kang kalo aku beli tak cukup kang, ada yang terasa hati…jdnye, cik hubby pun memberi cadangan yang paling bernas dan paling senang…ape??beli kek jela sayang…hehehehe

aku bwk sikecik eryna beli sendiri kek untuk cikgu die…agaknye yang mcmane yang die pilih??haruslah yang ada teady bear n pokok2 yang byk atas kek…pening umi…heheh…nsb baik sempat amik gmbar..heheh

blog

p/s : pagi nak antar ke taska baru perasan, atas kek tu ada pkataan happy bday…hantam sajelaa labuu…hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...