Jun 15, 2011

Berita basi

Actually byk cite basi yang aku tak cerita kan...huhu..bukan tanak cite...cuma rs bnda tak penting pun..heheh

Aku cerita satu2 laa ye...ari ahad ni birthday eryna sikecik tu...alhamdulillah..dah besar dah die...pagi ni time on da way datang keje, tnmpak laa spasang suami isteri naik moto bwk bby..aku tunjuk kat eryna...nk tau ape die tanye?

"Umi...adik naik moto?" Pastu,pegang perut aku tanye lg "adik eryna?"aiyooo...sabo jelaa...aku gelak je dlm kete...cik hubby pun diam je...ye laa...bukan tanak cik eryna sayang ooi...takde rezeki lg...sabo ajelaa

Dah besar dah eryna..dah paham bile aku ckp bahaya..dah reti kalo ckp tajam tu...tau bila patut tgk tv..bile perlu tido...eryna dah lengkapkb hidup umi n abah...insyAllah..kalo ada rezeki,ada laa nnt adik eryna...sabar ye sayang...hehe

Kejap je masa berlalu...kadang2 masih teringat saat2 bahagia masa berchenta(ceewah) ... skrg dah ada anak dah...dah besar dah pun...bile tgk kawan2 yang baru kawen,baru terasa aku kawen awal..padahal aku kawen masa umur 24 dah..mcm dah lewat kn?tp tu laa..org lain lg lewat dr aku...sabo ajela...


1 comment:

M a W a D D a H said...

dah besor dah eryna..makin comel cam mama dia..hehe...tak kisah la kawen awal ke lambat ke daripada aku yg xkawen2 lgi nie...:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...