Jun 27, 2011

birthday party eryna

cerita lama..cuma baru ada feel nak bercerita…

oleh sebab tahun ni, aku dan cik hubby teramat2 laa sibuk, kami tanak amik risiko buat party besar2 untuk sikecik eryna..kami membayangkan satu majlis kecik sahaja untuk puteri kami ni…oleh sbb itu, kami buat keputusan untuk buat 2 majlis dimana satu akan dibuat di rumah mak mertua, dan satu lagi dirumah mak aku…

jemputan??rumah mak mertua hanyalaa adik beradik cik hubby..macam laa ramai sgt kan…hehehe…

1menu dirumah mak mertua… 

2buat malam…jd rumah nampak malap je..^_^ 

aku tak amik gmbar sgt…mls…sbb masa ni, waktu balik keje…jd penat masih terasa..baju pun tak tukar…hehehe…

masa rumah mak aku plak, aku mmg byg kecik macam rumah mak mentua laa..sekali mak aku pegi panggil sume org kg org2 sekeliling rumah…makcik2..pakcik2…kawan2 rapat…spupu2..aduh..skali jd besar laa pulak…patut laa mak aku sibuk nak buat mee kari…rupenye die panggil rmai…

4 menu…punye laa byk..mcm nak makan sekampung…

5terpaksa laa melawa… 

p/s : nmpak kek tak??tak kan??means..aku rs nak buat skali lg je..kali ni biar ada kek dan cuma kami bertiga…^_^

10 comments:

pena rozie said...

Banyaknyer menu....

M a W a D D a H said...

makin comel eryna..nk cop eryna jd menantu aku leh...errrr..kalau aku ade anak lar...:p

Daddy Ziyyad said...

meriah lah tu..sambut besday di dua rumah..macam majlis kahwin pulak, buat di dua tempat..ekekekekek....

Sabihah said...

PR : byk kan??huhuhu...

adah : nak cop??rmai cop nih..kene lam talilam laa...hehehe

Sabihah said...

Daddy Ziyyad : mmg jd meriah bila dah panggil rmai org...huhuhu...nasib baik makanan cukup...

Hanis MY said...

wow bestnyaaa...cantik gambar yg last tu, sweet sgt!

Sabihah said...

Hanis MY : die mmg suke kawan dgn mak spupu die yang ni...manje...hehe

Elih Japahar said...

menu banyak tapi kek tak de :)...kalau anak buah aku ni, mengamuk dah tak de kek...hehe

Sabihah said...

Elih Japahar : hehe...betul kan??kalo sesetengah budak, mmg tak bleh...nsib laa anak aku tu tak reti lg nak mintak2 kek ni..hehehe

syaseby said...

selesai sudah party besday eryna..yg safi punyer coming soon..dah x lama dah..ingatkn lehla sambut kat umh baru..tp berangan je la..umh tu xleh masuk lg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...