Jun 8, 2011

cerita segment mr BA semalam

sorry lambat update blog arini…lenguh jugak sbnrnye bile membaca blog2 org ni…kepada rakan2 di alam maya, kalo aku ada masa, pasti aku terjah blog kome…cuma kadang2 je aku tinggalkan jejak, bukan sbb entry2 lamu tidak ada info, cuma aku takut nak komen2 ni..aku ni suke bergurau..takut gurauan aku tu menyinggung perasaan org..jd, aku lebih suke berdiam diri aje…^_^

alhamdulillah, pada mereka2 yang komen kat segmen mr BA tu, sume aku dah terjah..dan dah masuk list aku…cuba laa check tengok..k??

anyway..salam kenal untuk semua..aku akan cuba jd blogger baik yang rajin dari masa ke semasa..insyAllah…^_^

p/s : bile dah ramai kenalan, terasa diriku begitu berharga…hahahaha

3 comments:

Fauzie Jasmani said...

OK .. SAYA pun BERMINAT ! Dh add, pls check.. http://eiz1004.upprofits.com/bloglist-khas-segmen-benashaari-jom-tukar-link/

...pls add link sy juga..
http://eiz1004.upprofits.com/

'CikMimiEy' said...

as salam ..

mekaceh akak ,CM pon da letak limk belog ni lam bloglist CM ... ;)

salam kenal jugak

Liza @ Adzriel AB said...

meriah bloglist baru...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...