Jun 2, 2011

cuti..yayyyy

kenape ye bdk2 zaman skrg ni biadab2??mai praktikal kat ofis org, tp buat mcm ofis die…ape die ingat org tak tgk ke ape die buat??

aku tgh geram ni…suh buat keje sket pun susah..aku mmg tak puas ati laa kalo bg keje kat die…suh bind dokumen pun tak kemas…suh tebuk lubang pun senget2…nak kate bdk laki, masalahnye pompuan…keje tak semengah (aku pun tak tau mane aku dpt ayat nih)…

pagi ni aku ada pengalaman yang amat2 tak best…tak tau nak cite ke tanak..kalo cite kang, jd mburuk2kan org..kalo tak cite plak, aku rs tlekat kat otak nih..aduhai…aku tak bgtau nama takpe kan??hehehe

pagi2 ni, ada laa segerombolan geng2 t*b***h ofis ni…bos suh laa buat air, ye laa, raikan tetamu…mase aku anta air, bleh ust** tu tanye aku, tempat basuh tangan katne??ke kene beli jugak tempat basuh tangan…dahlaa aku keje, tolong buat air pun baikk dah ni…bleh mintak2 pastu perli2…sesuke ati di je…sabo ajellaaa…nasib baik aku tak kenal die pastu aku tak perlu kenal laa die…tak payah laa…sabo ajelaa…mcm2 dlm dunia ni…

p/s : aku bekerja pada hari ni bermula dengan kdaan tak elok..mood pun dah kurang…weekend ni plak kene datang ofis lagi..harap2 laa balik rumah nnt, eryna buat aku gelak…miss my lil eryna…^_^

2 comments:

YAYA AZURA said...

yeay cuti..yabedabedoo!!!
bdk praktikal tu mmg ajaib sangat..haha!
ayat semengah tu yanie selalu cakap kut..hihi

.m y z. said...

hehe. sabar je lah. lain manusia lain perangainya ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...