Jun 30, 2011

Kalah PM

sibuknye aku pagi ni mengalahkan PM...ye laa, ape bleh buat, asal khamis je, gini laa keje aku..awal2 tanak siapkan.bila datang khamis, mula sibuk...hehehe

tak sabar nak abihkan arini sebabnye esok adalah masa rehat aku dgn cik hubby dan eryna..suke...suke..dan suke lagi...^_^

oleh sbb aku buat entry mls2..aku letak gmbar jelaa..bleh gitu??

mane bleh..aku mesti nak bercerita jugak kan..aku kan byk ceritanye..hehehe...arini aku nk cerita pasal manusia jenis perfectionist...agaknye ada ke manusia mcm ni??

kalo difikir2, mesti rmai org suke kalo jumpe manusia mcm ni..tp sorry to say, not me...manusia yang jenis mcm ni, dalam tak dia sedar, dia pasti menyusahkan ramai org disekeliling dia..dalam tak sedar hokey...aku tak kate manusia macam ni jahat, cuma dia mau keje yang dia lakukan, perfect..mana ada dlm dunia ni perfect??acu cuba bg nama sape yang perfect...huhuhu

aku jumpe dan sedang bekerja dgn manusia yang mcm ni...sabo ajelaa..dalam dia tak sedar, dia dah byk menyusahkan aku dan rakan2 yang lain...hmm...tolong laa, takde satu pun dlm dunia ni perfect..yang penting, bile dah buat satu2 benda, cukup laa sekadar bdoa supaya diterima..

meh aku bg satu situasi;

keje tu mmg aku yang buat, jd aku bagi kat PM(Perfect Man) untuk die buat yang seterusnya(dokumen yang aku buat ni cuma sokongan jelaa)..lepas 2-3 hari, tiba2...

PM : benda ni mmg tajuknya macam ni ke??

aku : ye..mmg macam tu je tajuknya...

PM : takde laa, takut2 nye tajuk nya lain...

aku : ye betul..mmg itu je tajuknye...

PM : bukan ape, sy takut u tersalah tgk...mane tau tajuknya panjang ke ada sebut nama2 jalan ke....

aku : takpe2..sy check (dgn nada sakit ati + jantung-muka dah masam nih)

heloooo...aku yang buat tu..aku tau laa...geramnyeeeee...oleh sbb die bos, aku sabarkan aje...aku check lg sekali dan aku humban semuanye depan meja die...bukan sikit2 ni...berpuluh2 aku kene belek...geram tau..sesekali bleh laa...kalo dah tiap2 ari dan tiap2 keje aku, aku kene tgk smpai 5 6 kali...benda same je...aduh...duk melayan kerenah kamu PM..mmg menyakitkan ati aku...

tp jgn salah phm, dia baik..sangat baik smpaikan, takde sape nak buat keje same2 dgn die...sbb die terlalu baik...sume keje die akan sanggup buat, tp bile dah nak tamat tempoh, dah nak luput tarikh, baru sibuk nak suh assistant die (aku la tu) tolong buat...aiyoooo...sabo ajelaaa....

p/s : aku jeles dgn SYA ... bile aku nak bukak bisnes sendiri niiiii

1 comment:

M a W a D D a H said...

bie, sabor bie...bengang jugok op jupe org ginih...huhu..

bukok ar bisnes, aku support mung dri belakang...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...