Jun 27, 2011

mendung isnin & BE

berbicara di blog…ape pendapat korang??aku??biasa2 je..aku cuma bercerita pasal kawan2..cerita hal diri sendiri..cerita pasal dunia(jarang2 sgt aku buat..byk bercerita pasal my lil eryna…hmm…takde yang besar pun..sume biasa2 je..hehe

arini isnin..mendung plak diluar…sibuk??biasa2 je…keje ada, tapi bleh je jenjalan blog kawan2…

for the first time aku dapat BE…aku tak penah dapat okey…rs exited sgt..walau pun secoet je yang dapat..tp tetap aku suke…kalo byk keje arini pun, mood aku pasti baik2 saje…hehe…senyum jelaa dimuka arini…^_^

p/s : saje nak tayang … sile laa jelessss

BE

terima kasih kepada NUFFNANG sbb bg i peluang untuk merasa…lepas ni, i akan lebih bersemangat menambah2 entry…

p/s : jd, tak semestinya follower beribu2 baru bleh dapat BE…aku baru 200++..terima kasih kepada kawan2 jugak yang membantu..aku sayang sama kamu…kamu yang bagi aku semangat untuk menulis…^_^

4 comments:

M a W a D D a H said...

boleh belanja eskrem mc d pasnih...:)

Sabihah said...

mengade adah...aku tau laa mu byk doh bleh...menyampah..hehehe

M a W a D D a H said...

haha..dulu dapat, lame dah xdapat ni...hihi

Sabihah said...

aku dapat pun brape sen sgt..huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...