Jun 7, 2011

Puasa

dah masuk rejab baru nak ganti puasa..aku tak kate kat org k??aku ckp ngan diri sendiri…hahaha

kalo abih je arini puasa, tertunai laa sudah hutang puasa aku..hehe…

oleh sebab puasa, mula laa selera nak macam2…biasa laa…nafsu sume tu kan??walau dah tau pun, aku tetap duk pk nak makan ape arini…semalam bukak puasa mkn mee rebus je…cik hubby tak sihat..die nak makan mee rebus, walau aku dah merancang mcm2, tetap ikut selera die..huhuhuh

kalo ikutkan selera aku arini, terasa nak makan big apple donut (mentang2 big apple dah bukak kat giant KT nih..heheh)tp mcm malas nak gerak g beli petang nnt…hmmm..nak makan ape ye??ape kate korang bg cadangan??hehehe

p/s : buat lamb chop best jugak nih…^_^

imagegmbar cilok dari mr google

6 comments:

wahida said...

saya ada 2 hari lagi nak kena ganti puasa...huhu...

not irene said...

saling ingat mengingati itu pekerti baik.

saya dah siap ganti puasa masa mac atau april hari tu. bukan apa, takut tak jumpe esok hari.

Efa said...

Wa!! sedapnye..hehe.. tinggal komen kat sini la.. Dah follow and letak kat bloglist, boleh check kat bloglist fella blogger, keep in touch ya.. =)

Sabihah said...

wahida : cepat2 ganti..hehehe...

Sabihah said...

not irene : bagusnye...tp betul laa...kan??mane laa tau...^_^

Sabihah said...

Efa : sedap tu gambar dari en google...hasil dari saya, tunggguuuu..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...