Jun 3, 2011

Solo Nite...

maksud aku, aku sorang2 mlm ni...si kecik eryna ada cuma dah tido awal2 lg...cik hubby??keje laa die...hmmm...keje je kan??kadang2 makan ati jugak tp kalo dah tuntutan keje nye mcm tu, aku kene la sabo sket...huhuhu

kalo aku tanye, mlm ni tak yah keje bleh tak?? die mesti jawab, nak duit lebih tak??hmmm..betul zaman skrg zaman duit..kiri kanan depan belakang sume nak pakai duit, tp ntah laa...susah nak kate bnda2 cmni..dulu die tak keje mlm pun, tak de duit lebih pun, kami ok je..bleh jugak beli barang2..bleh je berbelanja...hmmm..takpe laa, kne bkorban dulu kan??

so, oleh sebab aku solo mlm ni, aku nak terjah blog kawan2...cr kenalan baru best jugak ni...^_^

p/s :  kadang2 aku membaca je..jarang tinggalkan jejak..aku cuba baiki sikap aku yang ni..nnt ku cuba slow2 blajar tinggalkan jejak di blog korang ye..^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...