Jun 27, 2011

Udang disebalik mee

Mee Udang Ksepetang2 sumber my google

aku bukan nak bercerita pasal mee dan udang ok…cerita pasal sekeliling aku…macam biasa laa..aku mane laa pandai nak cerita pasal org lain..heheh

penah tak korang jumpe manusia yang pesennya cr bila perlu aje…aku dah byk kali jumpe ni…hmm…mane nak mula ye…??

aku berkawan dengan sape2 pun, takde niat lain…takde laa nak amik keuntungan or whatever…aku cuma cr kawan bila nak bercerita…mmg asal dari dulu lagi ini laa aku..sekali aku berkawan, insyAllah smpai bila2…unless kalo ada hal2 yang kurang menyenangkan ati aku, aku akan cuba elakkan korang..bukan benci cuma mencari jalan untuk kurangkan dosa aku..ye laa, kalo dah setiap kali jumpe menambah dosa aku, rsnye, aku cuba elakkan laa…dosa yang aku buat ari2 pun rs mcm tak tertanggung dah…nak tmbah lg??mintak jauh2 laa ye…

tp mcmane perasaan nye klo dah cari kawan bile time susah je…ataupun, cr kawan, bile ada benda je…ye laa…nak jual barang ke nak promot ape2 ke, time ni laa cr gile2 kawan2..smpai aku dah naik bosan…masa aku susah, takde sape pun nak amik tau..time aku senang ni, rmai laa yang datang mengendeng(entry takde kene mengena dgn BE yang aku dapat ok..ehehe)

ntah laa…takpe laa…asalkan korang bahagia..dan jgn kaco aku cukup laa…hehe^_^

p/s : tetiba terfikir, mlm ni nak mkn ape ye??mee goreng udang pun sodap nih..^_^

4 comments:

yangbaik said...

maggi goreng satu! hehehe

wahida said...

saya pun ada kwn mcm tu...mula2 sombong, tapi bila nak jual something, barulah dia carik kita...sory, bo layan!!

Sabihah said...

yangbaik : bestnye megi goreng letak udang..yum..yum...

Sabihah said...

wahida : tu laa kan..tp tak smpai ati plak tak layan...layan kan aje..tp nak suh beli, mmg tak laa..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...