Jul 5, 2011

Eryna is 2

hmm...eryna dah mula membebel ye tuan-tuan dan puan-puan...penat umi melayan nih...semua dikeliling dia mesti nak bgtau..contoh; nampak je kucing dia msti ckp, “cat mi...cat...”nmpak giant exited sket “ayen...yea...yea...main...”

umi ngan abah selalu gelakkan kamu kan??cian kamu ye...hehehe

latest statement yang eryna buat..bile dah siap mandikan dia..die mesti kate “tunggu lu..nok mayang jap” [means “tunggu dulu, nak sembahyang kejap”] agak2 korang laa..kalo laa korang berada di tempat aku, ape korang buat..aku gelak guling2 ok...tak tahan statement tu...

eryna dah pandai pakai slipar sendiri...walau kadang2 terbaik, tp dia tau mcmane nak pasangkan selipar die...

dah pandai pkai seluar sendiri..baju??tak pandai lagi..hehe...

eryna jugak dah reti pasang TV sendiri...tutup pun pandai...cuma nak tekan remote tu je yang tak reti lagi...tp dia tau babytv no brape...stiap kali buka tv, die ckp “mi...six...one...eight” kadang2 sebut six je...kadang2 tiwiwi...hehehe cuma tak kenal je six yang mane satu, one yang mana satu n eight yang mane satu...sabo jelaa...abah laa ni ajar die sebut nih...^_^

ape lg nak cite??oo...satu lg, bile tanye “eryna nak adik tak??” atau “eryna nak baby tak” die pasti jawab “takmo” hai..perlu ke umi dengar ckp kamu nih??mak aku ckp, eryna dah start manje..aku tak manjekan dia pun, cuma ye laa, kdg2 dlm tak sedar kan?aku tanak laa dia manje2 sgt..kang susah nak ada adik nnt (dah ade ke nih??--nnt aku cite yang ni)hehehe

1 semangat nye kutip buah..makannye tidak...hehehe

p/s : 3rd anniversary semalam..citenye....nantiii

2 comments:

M a W a D D a H said...

kelakor yg ye kate "tunggu lu...nok mayang jap.." mok ye la ajor nie...hihihi...

macam ade doh je tu adik eryna...hihi

syarifahsidrus said...

comel je...hiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...