Jul 27, 2011

Further Study

Terase nak smbung blajar...mampu ke tak ye?duit,insyAllah bleh diusahakan...tp hmmm...bile tgk eryna,bile pk cik hubby,trase kecian laa plk...niat dihati nak amik parttime je tp tetap perlu pengorbanan dari mereka..kan?

Kadang2 rs mcm tak bbaloi nak blajar lagi..smpai kemane laa sgt..ke aku patut invest duit yang ada untuk buat bisnes sendiri?mampu ke?keluarga aku mane ada background buat bisnes ni...tp family cik hubby mmg sumenye bisnes..hehe...

Lgpun,peluang keje di trg ni,tak menyeluruh laa...yang ada2 je...aiyoo...ni laa yang cik hubby aku slalu ckp,aku ni negative thinking..jrg2 sgt je aku pk yang positive..hahah...sabo ajelaa..kan?

Rindu nak jalan2 blog korang...aku sibukk...hmm...sabo ajelaaa




P/s: eryna naik kuda...next entry laa aku cite

posted from Bloggeroid

2 comments:

aizamia3 said...

selagi yakin boleh buat.. teruskan.. jangan paksa diri nanti tak jadi..

Sabihah said...

tu laa kan??byk benda nak kene pk nih...hehehe...salam ramadhan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...