Jul 24, 2011

Nur kasih; takde mood; salam ramadhan

Korang mesti nak kata aku ketinggalan zaman kan?ape bleh buat,dah nasib badan..hehehe...sikecik tu ada,mcmane laa aku nk g menonton dgn cik hubby..dah laa kat terengganu ni cuma mesra mall je yang ada wayang..huhuhu

Baru je khatam tgk nur kasih the movie...mata bengkak ni..hahah...

Kalo tanye pendapat aku,cite ni best...tp ye laa..pendpat masing2 kan?aku tak nafi,penah dgr org ckp cite ni tak se 'best' drama nye aritu...tp aku tetap suke dgn jln cite dia ni..hheheh

Minggu lepas punye entry,aku ada cite yang aku cuti ari selasa n khamis kan?ari rabu mmg cuti kat trg..oleh sbb cuti panjang sgt,mood keje pun slow je arini..hehe...

Nasib baik laa keje aku dah tak menimbun sgt...jd,sesambil aku buat keje,aku layan laa cite nur kasih tu...hebat tak aku?(ye laa..kalo aku
tak buat cenggitu,mau nye aku tertido buat keje td..hehe

Dh nk dkt pukul 4...lg sejam nak balik ni...tak sbarnye...

P/s : lagi 7 hari lg kita akan bertemu dgn ramadhan...persiapan korang cane?

posted from Bloggeroid

2 comments:

sha my heart said...

selamat menyambut puasa. tiada persiapan sb mak yg akan uruskan.. hihi~

Sabihah said...

hihihi...besh ah die...ada org tolong uruskan...huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...