Jul 7, 2011

Pantai Batu Buruk

eryna skrg dah makin berani..dlm ape jua benda pun..kecuali cicak...hahah...paling takut cicak...aku tak takut cicak tp aku geli...yakk

bile ke mane2, aku dah bleh tinggal die main sorang2, tgk dr jauh je pun dah ok..asalkan, di mata die nampak aku...bagi aku, dah besar la dia tu..hehe...

Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu...kalo kat trg ni, mane lg tempat riadah untuk anak2..aku rs tak byk...TTI(Taman Tamadun Islam) dah selalu pegi...jd aritu aku plan nak g pantai..sbb eryna suke main pasir...^_^

tp jgn salah sangka, aku tak bg eryna main pasir pun, aku nak suh die familiar dgn keadaan berpasir..aku tanak laa nanti dia claim, umi n abah tak penah bawak pegi pantai...(mane tau kan??)

oleh sebab dulu2 kami tak penah bg eryna naik kuda, this time pegi, aku tanye eryna either die nak naik kuda ke tanak...die jawab nak..hehe..jd aku mmg bygkan die nak naik kuda yang sekor2 tu, tetiba, die tgk kuda tu pandang die semacam je, terus nangis tanak naik..ko laa ni punye pasal kuda...hehehe

jd, naik kete kuda jela...kalo naik kete kuda, tak bleh laa bg die naik sorang2, cik hubby kata, die tanak naik..kecian kat kuda..(sedar diri laa tu kan??hehehe) kesudahannye, aku naik dgn miss kecik eryna je...jom layan gambar..dah byk menulis nih

33ni laa kami naik kete kuda...eryna diam je...takut kot...heheh 

11kereta kuda yang kami naik...comey je kan?? 

lupe plak nak bgtau...byran untuk naik kereta kuda...eryna tak yah bayar pun..dewasa RM5, kanak2 plak RM3...tp die tak amik plak byran untuk eryna...takpe laa kan??

1 layang2 yang dijual kat pantai...sila abaikan jambul cik hubby tu..^_^

2

3

4suke sangat bleh smpai kat layang2 tu..hehehe 

5masa ni..dah on da way balik...^_^ 

satu lg aku suke miss eryna ni, die tak penah mengamuk2 kat kedai ke, kat mane2 ke kalo nak ape2...ada la dia mintak, tp kalo aku atau abahnye kata, no, dia akan diam je..TQ sayang for being our good girl since the day u came to our life...love u so much...

tak lupe gmbar aku dan cik hubby sayang...hehehe

6

p/s : bile kat ofis keje bagai nak gila, weekends adalah waktu paling seronok untuk kami...^_^

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Ohh..dah ada kereta kuda ya kat Pantai Batu Buruk..

LYAfrina said...

askum..jemput dtg tgk baju pre-lpved item utk girl..comel2 belaka & harga pon sgt2 murah.. fabrik masih cantik .tnpa sbrag kerosakkan, kekotoran mahupun luntur warna pd fabrik..

http://almariasya.blogspot.com/

psonal blog:
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

tq

wahida said...

tak pernah sampai terengganu...kesian saya kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...