Jul 30, 2011

Selamat pergi...



Entry sblm ni aku ada ckp my mom n my dad nak g umrah kan?td,g anta diorg..pehh..ramai sgt manusia kat airport td..lautan manusia...hehe...mcm nak anta pegi haji pun ada...

Eryna?wahh..tpaksa laa dukung je sepanjang masa..ye laa..kalo hilang,tak ke kea naya tu?hehehe...

Alhamdulillah...td kapal bertolak pkul 7 mlm...kami sume g anto pkul 3petang...awal kan?biasa la..taklimat dulu..mkn2 dulu...hehehe

Pengurusan, ok laa jugak...cuma ada sket je aku rs kurang seswai...airport trg ni dah besar tp kerusi untuk menunggu tu tak cukup..apehal tu kan?kecian tgk mcik2 yang agak kurang sihat,ibu2 mengandung...hmmm...ntah laa...tak tau laa nak ckp ape...

Pegi tak lama...8hb blik laa insyAllah...semoga ibadah umrah diterima..aminnn

P/s: aku pun teringin jugak nak jejak kaki ke sana satu hari nnt...bila tiba masanya...insyAllah...aminnn

Posted via Blogaway

4 comments:

M a W a D D a H said...

aku dok penoh masuk lagi airport tue...sikit ea kusi...hehe..

teringin gok nak pijak tanah sana...huhu..

Sabihah said...

g jalan sesaje pun bleh adah..jom g mkn dlm tu..muffin rm2.50 sutir..hahaha

mary ann ;) said...

kalau ada rezeki insyaallah akak pulak yg jejakkan kaki ke sana kan?
;) ;)

Sabihah said...

Mary ann : insyAllah...doa2kan laa...aminn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...