Jul 4, 2011

Tak mampu diungkapkan dgn kata-kata

sesungguhnya Allah saja la yang lebih tahu...

berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul...

aku tak tau nak cite camane tp marilah kita sama2 bdoa agar NORMA sembuh seperti sediakala...dan aku jugak doakan supaya TALIB diberi kekuatan untuk mengharungi semua ni...Allah hanya menguji pada mereka yang mampu..jgn putus asa...

aku tak berani nak cerita panjang2 sbb aku tak nak nangis lg...td masa baca blog MOON...aku dah menangis sperti aku yang duk ditempat mereka...aku tak mampu bercerita...mintak maaf...tp aku mohon sesape yang bace blog aku waktu tu, mai laa kita same2 doa...sape2 yang nak tau cite, meh aku sinopsiskan ceritanye...

norma

Norma menghidap Medulloblastoma...one type of brain cancer... T___T

sorry geng..aku tak mampu nak bercerita pasal dia..tgk gmbar pun dah buat air mata aku bercucuran(dah macam hujan dah ni)...amat2 payah nak diungkapkan...korang pegi laa bace di blog MOON...

sape2 nak tolong...

CIMB

01070068677528

NOORMAWATI MOHD RASIF

p/s : arini hari dia...esok lusa mungkin waktu kita...smoga Allah sentiasa memberi kami semua kekuatan...AMINNN

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...