Aug 16, 2011

16th ramadhan already


13 hari lagi..kalo ikut kalendar laa...kite puasa 29 hari je tahun ni..kan?hehe

Start arini,bile on radio je,kita akan dengar lagu raye aje...suke mmg suka tp ntah knape mood raya tahun ni,lmbat plak tak terasa..tak tau laa..bebanan kerja ke?aku tak pernah rs keje yang aku buat ni sebagai beban selama ni..tp lately,its very membebankan..smpaikan tgk je pun dn menyakitkan hati..aiyooo

Menu arini?not decide yet...hehe...menu2 ni aku suke tanye cik hubby sbbnye kadang2 selera die lebih besar...aku ok je makan ape2 pun..hehe..korang2 plak cane?masak ape arini?

P/s : nak abiskan 2minggu lagi...dh tak tau nk masak ape..hohoho

Posted via Blogaway

2 comments:

Efa said...

tu la..kejap je dah lebih setngah bulan..=D

ahsfantasy24 said...

Hehe.. 29? ^^
sis, selamat memasak,
selamat berpuasa..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...