Aug 22, 2011

Better eryna & thanx hubby



Ini gmbar pagi td..sorry sayang..i letak gmbar u...sama kan dua beranak ni tido..anak abahh...n ini entry muntah darah..sesape yang rs menyampah,sila jgn baca..hahaha

Firstly...Alhamdulillah...eryna dah ok..thanx to all yang doa2kan untuk dia...semlam,dia dah bleh tido dengan selesa..cuma batuk masih lg ada..

To be honest,aku tak penah bg pun eryna mkn ubat batuk dr mane2 klinik...ntah kenape..even kalo aku yang batuk pun,aku tak amik ubat batuk...doktor2 yang baca..tolong jgn marah k?heheh

For eryna,aku biasanya akan paksa dia muntah every time die batuk teruk...selalunya menjadi laa...kahak2 tu akan keluar dengan sendiri nya...alhamdulillah..mmg kecian tgk die muntah,but still aku puas ati bile tgk kahak2 tu keluar..huhu

Mood arini..hepi kot...rs lebih stabil dr segi emosi...mgkin aku dah abis dah luah ape yg tbuku dihati selama ni..bout everything...aku ni seorg yang simpan ape2 yang aku rs...jgn cr pasal...once meletup,teruk laa sket..huhuhu..n also mungkin sbb eryna is getting better...alhmdulillahh

To cik hubby...i love u so much...thanx for everything..thnx for being so understanding walaupun sometime,u really make me hot..hehe...plz2...i hope our relationship will last forever..aminn

P/s : ya Allah...terima kasih atas kesihatan yang Kau bagi selama ini..terima kasih atas kebahagiaan yang Kau kurniakan..terima kasih Ya Allah...alhamdulillahh...

Posted via Blogaway

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

Sebenarnya, itu lah yg terbaik! (tak ambil ubat batuk, especially utk baby/kanak2).

Baby <2 years old mmg selagi boleh, jgn diberi ubat batuk.

Aya Yus said...

ksu pun tk amalkan mkn ubat batuk..termasuk dania sekali ksu tk ajar mkn ubt batuk, especially dr klinik punya.

Ubt batuk paling mujarab, madu + limau nipis.. kalu batuk teruk, mkn la sesudu madu + sesudu air limau nipis. Insyaallah, berkesan.

Sabihah said...

Daddy ziyyad : abih tu kenape bile pegi klinik mane2 pun sure doktor tu bg ubat batuk..dah tau ubat tu tak elok..bg laa suggestion lain...huhuhu

Sabihah said...

Ksu : hehe...tu laa kan?madu mmg bagus tp b bmbang nk bg ke eryna lg...madu kan panas..bimbang takut jd sakit lain plok...dania takpe...dah besar dah...hehe

Dr. Ben said...

like father like daughter

Sabihah said...

Salam kenal Dr. Ben...^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...