Aug 18, 2011

My bby eryna



Seingat aku,dah lama eryna tak demam...dr semalam lg die dmam...petang semlam die muntah...risau umi...

Mls nak g klinik semalam sbbnye biasanya lps mkn ubat demam skali,elok laa dia..tp kali ni lain plak jdnye..tak kebah2 demam nye...risau umi...

Kalau sblm2 ni,die demam pun,dia still aktif but not this time...lemau je tgk dia...nak baring je...mkn ape pun tanak...sesekali mintak air milo tp tak minum pun...risaunye umi...

K laa..nak bsiap2 nak g klinik...risaunye umi

P/s : sape tak risau kalo anak yang sedang2 elok sihat tetiba sakit..tk tau punca plak tu..huhuhu

Posted via Blogaway

2 comments:

pena rozie said...

moga cepat sembuh...

fariha said...

betul2..ibu mana tak risau kalau anak tiba2 x sihat..semoga eryna cepat sembuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...