Aug 11, 2011

Need my SOUL



My Soul...

Dah lama aku tak update blog...sbbnye takde MOOD...

1. Kat ofis keje byk...tp takde mood nak buat...hmm...byk benda nk cerita tp bukan kat entry ni..pasal ofis ni pnjang ceritanya...jd nnt aku cerita dlm entry lain

2. My parents dah blik dari umrah...alhmdulillah,semuanya sihat...semangat aku pun masih lg belum recover since parents aku balik aritu..penat wehhh

3. Rumah?alhamdulillah...walaupun bonus kami belum tau dapat ke tak,kami masih mampu mbeli sesuatu untuk rumah kecil kami...agak2 ape yg kami beli ye?sofa?salah...salah...meja makan..alhamdulillah..tq Allah

4. Eryna...the sweetest thing happened in my life...sayang kamu tau...puasa?not at all..yg dia pandai,minum solivite depan kami...mkan mcm2..minum susu...mkin nakal kmu ye...huhuhu

P/s : 2kali aku edit post ni..tensennyeee

Posted via Blogaway

2 comments:

M a W a D D a H said...

eryna makin comel...ibu die juga (aku rase)...hihihi...slm ramadhan dri perantauan...hehe

Sabihah said...

Tq darling...salam ramadhan juga..tahun ni, dtang rumah aku tau

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...