Sep 8, 2011

Alhamdulillah



Keje yang selama ni tertangguh,sume dah selesai...tinggal keje yang aku tak smpat nak sentuh je...baki2 keje tu,aku nak serah kat senior aku je kot..bukan ape,aku takut tak sempat nak siapkan...lg kecian kalo org nak kene smbung keje aku...huhuhu

Arini dah 8hb...ari khamis...esok dah jumaat...hmmm...ari ahad ada medical check up lg...hmm...tinggal bape hari je lg aku duk cini... :((

Ada org tanye aku,mmpu tak aku nak keje yang diluar bidang aku?kadang2 aku pun pk bnda yang sama tp aku yakin Allah lebih tahu ape yang lebih baik untuk aku buat masa ni...kan?percaya dan yakinlah padaNya..insyAllah semua akan bjalan lancar... :))

Cik hubby plak kate, kenape nak pk2...masuk dulu..kalo dh Allah tetapkan begitu,pasti kita mampu hadapinya...aku ni bukannye ape..bile dh aku masuk ni,confirm2 gaji kurang dr yang aku dpt skrg..tp cik hubby kate "we will manage it..dont worry"..tq sayang ^^

Korang doa2kan lah yang terbaik untuk aku ye...

P/s : kalo dah sume kje dah siap,bleh aku update blog seharian arini kan?hahaah

Posted via Blogaxlvvw(ggpay

3 comments:

intan morsalin said...

nak berhijrah kemana plak???

papepun smoga sukses...slamat hari raya..maaf zahir n batin yer..

Sabihah said...

intan morsalin : nak masuk gomen plak ni...doa2kan laa ye..TQ ^_^

intan morsalin said...

bestnya dpt masuk gomen...kita ni lom dtg agi rezki join gomen..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...