Sep 12, 2011

Cave of the golden rose


Sila angkat tangan sape2 yang penah tgk cite ni...kalo korg penah tgk means umur korang lebih2 kurang dengan aku laa..hehe...sape tgk semalam punye 1st episode?aku tgkkk..hahahaha

Mmg cerita di alam fantasi laa...hehe..cik hubby tak suke...mengarut katenye...suke ati laa kn?org laki mmg cmtu,tak minat cite2 yang ala2 kanak2 ni..tp bile aku kate nk tgk,die yang sibuk tgk jugak...sabo ajelaaaaaaa

Teringat plak zaman kecik2 dulu...cite tu mmg menjadi igauan same2 kawan2...ke aku je yang alami benda ni?hehe..sume dah jd kenangan paling manis..masing2 dh kawen..dh ada ank...dh ada komitmen masing2...bila agaknya kite dpt bkumpul rmai2 ye...^^

P/s : keje yang org lain bleh buat,still nk suh aku buat...kang tak siap br tau..hahaha

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahha..masing2 seronok bila citer tarabas ni ditayangkan semula...

Dr. Ben said...

saya antara mereka yang jarang menonton TV ;)

Sabihah said...

Daddy ziyyad : bukan setakat seronok...siap exited lg..hehe ^^

Sabihah said...

Dr. Ben : huhuhu...

syaseby said...

sya tgk jugak bie..excited giler tp tarabas x kuar lg..seby pun tgk gok.bila tgk citer ni teringat kat penolong kanan sekolah maahad lu sbb ustaz tu sebijik cam tarabas...time dia speach mmg x ngantuk la sbb x puas tgk muka dia..hahahaha..mmg ensem la tarabas tu..watak ramualdo tu cam tempelan jer dlm episod 3 n 4 nnt sbb jd batu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...