Sep 3, 2011

Maaf dan raya



Ya Allah...berkurun aku tak update...huhu...sorry ye geng...aku bukan sibuk tahap dewa pun cuma aku penat sket raya tahun ni...

Ye laa,eryna tahun ni manje semacam je dgn aku...tanak berenggang langsung...sabo ajelaaa...jd,penat aku tu,penat melayan sikecik ni laa..huhuhu...(org tua2 kata,biasanya bila anak manja2 gitu,dia nak dpt adik..ye ke? Doa2kan lah ye..huhu)

Sorry sebab lama tinggalkan blog ni...huhuuhu...tp aku perasan,everyday mesti ada yang jenguk..sorry sbb aku tak update..sorry sgt2...

Rsnye belum terlambat kot aku nak ucap selamat hari raya buat kawan2 blogger sekalian..maaf jika pkataan2 aku ni pernah menyinggung perasaan kalian..mane laa tau kan?aku ni cuma insan biasa yang byk melakukan dosa..huhuhu

P/s : raya korang tahun ni macamane?byk dpt duit raye?ke byk keluar duit raye?huhuhuhu

Posted via Blogaxlvvw(ggpay

2 comments:

Dr. Ben said...

saya tak beraya dengan keluarga

Sabihah said...

takpe...yang penting,keluarga dihati...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...