Sep 13, 2011

Makan besar?



Nak cerita ni...meh laa baca..hehehe...td kan...td kan...bos kite blanja kite mkn tau...jgn jeles ye...

Hehehe...ye laa...aku kan jarang sgt mkn ns blauk mcm tu diluar...biasa mkn kat ofis je...dengan cik hubby?jarang jugak sbbnye cik hubby suke mkn kat rumah...even kalo aku ckp aku tak larat nak masak pun, dia still suh aku masak..biasnya ayat die cmni laa "alaaa..u masak simple2 je pun takpe..ns goreng ke...mee goreng ke...ok?"...its mean,aku tetap kene masak..huhuhu

Jd bile ada org ajak mkn diluar,hepi jugak laa...sesekali kn?lgpun bos blanje ni..bukan selalu dpt..hehe...tp jgn salah phm plak..bkan berdua tau..kami pergi berlima...best...tq ye bossss

Esok sehari lg aku bersama ofis tu...sayang pun ada...ye laa..bukan sehari dua aku kejr citu...4tahun tau...dari aku anak dara smpai dh jd mak...hehe...tp ye laa...hidup mesti diteruskan...bukannya aku gaduh dgn sape2 pun...still lg kawan2 aku sume...pasti lepas ni aku rindu sume kawan2 kat cini...huhu

Ni kali kedua aku tukar tempat keje...skali lg aku tpksa menjalani proses suai kenal...harap sgt2 aku blh serasi dan ada geng kat sana nnt...tkut tp hepi...^^

Korang2...doakan aku ye...doakan aku dpt bos baik..doakan aku dpt kawan yang best...doakan aku cepat sesuaikan diri...aminn...^^

P/s : takut tp hepi...cane tu?

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...