Sep 20, 2011

Rambut baru



Bukan rambut palsu hokayy..ni rmbut betul ni...hehe..my lil baby eryna laa...

Oleh sebab rmbutnye teramat2lah nipis,cik hubby mmg tak bagi usik lansung..even untuk sikat pun kene slow2...takut putus katenye...huhuhu...sayangnye dekat rmbut die...

Tp minggu lepas,rmai la pulak yang komen rambut depan eryna dah masuk mata..mcm2 la komplen2 yang aku dpt...kecian dia mandi rmbut panjang kat depan lah..nk main sibuk dengan rambut masuk mata la..mcm2lah..jd oleh sbb komplen yang banyk itu datangnya bukan dari keluarga pihak aku sahaja..ada jugak dari pihak keluarga cik hubby,dngan terpaksa nya cik hubby merelakan semuanya bila aku ckp nk potong rmbut dia...

Bukan potong semua pun...potong depan je..kecian die...nak main pun payah..huhuhu...masa nk potong,cik hubby tak tgk pun..tak sanggup tgk kot...ye aa..rambut anak sayang die nk kene potong...sorry ye sayangg

Tp bile dh siap potong,comel pulak katanye..die pulak yang lebih2..sabo ajelaaa

P/s : potong sendiri jerrr

2 comments:

Efa said...

hehehe..comelnye rambut halus je..=)

Aya Yus said...

dia kecik lg.. nanti dah besar, lebat la tu.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...