Sep 22, 2011

Tak kenal?tak cinta?


Org kata "tak kenal maka tak cinta..."

Pagi td ada kakak yang sama2 naik van tu tanya aku "so,mcmane?ok ke kuala berang?"

Bagi aku, best ah keje ni...makin hari,makin aku mahir dengan system yang ada..makin mahir, makin seronok la keje aku...mmg seronok..sbbnya,aku cuma perlu tanya org yang datang nak jumpe sape?atau nak kemana?dan juga pick up phone atau call sesape yang bkenaan...dah tak perlu tgk drwg...dh tak perlu kire2...dah takde jelingan2 manja...hahahahaha

Masalah diofis?biasa laa...keje kat mane2 pun ada masalah...cuma aku perlu cara tbaik untuk tangani masalah tu...so,buat masa ni,aku cuma perlu diamkan saje...^^ tp yang pasti masalah yang aku hadapi ni takde lah sebesar mane...kan?ape pendapat korang?

Arini, ada mengaji...alhamdulillah...at least,aktiviti ni mengingatkan kita kan?keje je sehari-hari...perlu juga pengisian ilmu akhirat...betul tak?

P/s : masuk mngaji plak...nnt sambung ye?selamat ari rabu...^^

2 comments:

intan morsalin said...

tumpang sonok kisah baca pengalaman org kije gomen...slalulah sharwe yer

Sabihah said...

Huhuhu...lama2 sure org bosan bace kan? Huhuhu ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...