Sep 22, 2011

Today's face


Dah pkul 2 petang...lg sejam setengah nk balek...hepi nyeee...petang cik hubby nk mai amik...double hepi...huhuh

Aku nk tanye je...ape perasaan korang kalo ada dari kalangan family korang ckp mcm ni "dok lekat lg?tadok doh kot...sorang ni je kot"smbil buat muka...

Bg korang2 yang bukan org trg,maksud die "tk pregnant lg?dah takde dah kot..sorang ni je kot"

Bagi aku, kata2 itu doa..walau apepun korang rs pada masa tu,jgn sesuka hati sebut..mungkin akan menyakitkan hati sesape...hmmm

Aku mungkin boleh terima kalo yang ckp tu just kawan2..tp kalo dah dari kalangan family tdekat,mmg terasa sgt2...terasa rendah diri..terasa kecik ati..terasa seperti dah tak guna...walau cik hubby ckp "buat tak tau je..bukan niat dia" but still terngiang2 ditelinga aku..Sorry to say,aku tak bleh terima...dan aku ingat smpai bila2...

Aku tau Allah itu maha adil...pasti ini yng tbaik untuk aku dlm masa ni..aku terima...tp aku doa,mereka2 yang tbabit rs ape yang aku rs...biarlah Allah sahaja yang mblasnya...aminn

P/s : sedih tau...kalo aku tak bleh pregnant dah,nk suh cik hubby aku kawen lg?cubalah kalo berani...huhuhu

2 comments:

Sabihah said...

Spatutnye bagi laa i ni semangat kan?tp bila dia ckp gitu,terasa jauh hati je...huhuhu...tp aku ttp bsyukur sbb ada eryna...^^

syaseby said...

saper la yg bangang kata gitu bie?sory tercakap bangang..hehehe..jgnla kata gitu kn..ank tu kn rezeki..tuhan yg tentukan..bkn kita leh planning sesuka ht..tul x?tgg n sabar je bie..insya allah ada la rezeki tu nnt..ada hikmah di sebalik semua yg tuhan tentukan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...