Oct 16, 2011

Candlelight dinner?



Lupe nak bercerita pasal smbut birthday ari jumaat aritu..biasa laa...hehehe..penyakit M selalu melanda diri aku lately...hahah

Birthday cik hubby aritu kami ke KFC je...ye laa,cik hubby tu taste die pelik2...ari rs nak mkn nasi,suruh jugak kita masak...penat macamane pun masak jugak lahh..hoho..jd kene pada ari birthday dia baru2 ni,dia nk mkn ayam KFC yang perisa tomyam tu..tp yang pasti dari dulu smpai skrg, KFC perisa tomyam tu mmg tak best...hohoho..ingatkan kali ni tomyam versi baru,nmpak gayanya,sama saje..huhuhu

Hari jumaat baru2 ni,14 oktober 2011,genap lah umur aku 27tahun...aku tak malu nak bgtau pun..takyah sape2 nk sibuk tanya ye..hehe...pagi duk rumah je..petang balik rumah mak aku...smpai malam..bukan saje2 duk rumah mak..cik hubby laa..nk tgk bola trg vs. kelantan..oleh sbb lma sgt tunggu game tu abih,mmg tido la jawabnye..aku pun tido,sikecik pun tido...hehe...tp abis je game,mak aku suruh tinggal je sikecik tu..bagus jugak,bleh aku berdua je dgn cik hubby..hehehe

Oleh sebab berdua malam tu,kami pun pnjang kaki lah...konon2 smbut birthday lah..walaupun pkuk 11 lebih dah mlm tu,aku tetap enjoy..thanx sayang...thanx alot...tp takdenye pegi jauh pun..kedai luar2 tu je..terima kasih syg...

P/s : tp jgn ditanya hadiah ape yang aku dpt..hadiah aku dah berzaman dah dptnye...hehehe...untuk sidia,aku tukarkan tali jam dia...^^(melayang RM400 duit aku)huhuhu...setahun sekali...^^

5 comments:

M a W a D D a H said...

bestnya kawen...hehehe

oneyani said...

Jam mahal...tali pon mesti la mahal..huhu bestnye sesekali dpt peluang dating berdua gini kan...rindu ke k.bie..lame kite dok bergosip2 huhu

oneyani said...

Mcm kenal je tempat ni...zie corner kan?huhu dok mitok cik abg belanje magnum sekali ke?huhu

Sabihah said...

Adah : mmg best...kawen jom...hehehe

Sabihah said...

Yani : tu ah..rindu awak jugak...^^ eskrem,saya cerita entry lain..hohoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...