Oct 10, 2011

Entry PB



Dah masuk 9 bulan aku pkai PB..kalo ditanya..ape perasaan dan mcamane target?perasaan mmg puas ati...aku jarang update pasal PB ni kan?bukan sbb aku kecewa dgn PB tp sbb aku rs tak penting kot..heheheh ^^

tp oleh sbb arini,aku rajin dan rs nak bcerita pasal diri aku yang tak seberapa ni,maka timbul lah balik cerita pasal PB..alhamdulillah, 3bulan lepas pkai,aku dah mampu pkai balik baju kawen aku..something yang aku rasa hampir2 tak mampu aku buat..sbbnye aku diet untuk dpt figure masa kawen aritu..diet dan jogging..everyweek aku jogging..diet mknan..mane mkan m inyak2 ni...lepas kawen sbulan,aku dah.  tak bleh pkai baju tu..bygkan lah mcmane rupa aku masa tu...hahahaha

Lepas 6 7 bulan  since aku pkai PB..aku dh mampu sarungkan jeans size 29...hokay...29 tu besar jugak tp lepas branak aritu aku hanya mampu sarungkan jeans size 33 hokay..bukan pinggang jd masalah..tp peha dan punggung yang melebar lepas beranak menjadi phalang masa tu..hohoho...alhamdulillah..skarang size 29...i likeeee ^^

Kalo tnye matlamat..kalo dulu,masa mula2 pkai, aku lebih nakkan kuramgkan berat badan,tp lepas pkai,bukan itu jd keutamaan...knape aku ckp cmtu?sbbnye selama 9bulan aku konsisten kononnye(ada jugak sesekali aku malas..hohoho),berat ku hanya menyusut sebanyak 5kg...langsung tidak memberansangkan..tp lepas aku tgk dr segi lain,means bleh pkai balik bj kawen,bleh sarung jeans size 29...aku rs puas hati...

Mmg betul ckp fariha masa mula2 aku nk beli dulu..lain org,lain kesannya...aku bsyukur sgt2 sebab dipertemukan dgn PB...sape2 yang bminat nak beli,aku tak jual secara bersungguh2 tp bleh je kalo rs nak tau lebih lanjut,contact je aku..aku bleh bgtau mcmane korang bleh dptkan PB ni..insyAllah...^^

P/s : kalo malu nk tanye kat cini or fb,email aku kat cksabihah@gmail.com ok?

4 comments:

pena rozie said...

29??? alamak PR punyer 27. Mcm mane itu???

Sabihah said...

Tu aa PR...macamane?hehehe...

oneyani said...

Ni y semakin berkobar2 nak pakai pas bersalin ni..huhh

Sabihah said...

Pkai yani...pkai...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...