Oct 10, 2011

Kenaikkan gaji


Alhamdulillahh..rmai yang ckp aku beruntung, baru je join gomen, terua dpt kenaikkan gaji...pada aku,rezeki masing2...rsnye kalo yang duk swasta tu byk lagi kenaikkan gaji nye..kn?tak perlu nk tunggu2 bajet2 dr PM..ikut suke bos korang la nak naik byk2 mane..ye tak?

Tp tetap aku bsyukur sbb bleh lah jugak aku bnafas walau dlm lumpur..hehehe...perumpamaan...heheheh

Oleh sbb rmai yang ttnya2 mcmane jadual kenaikkan gaji tu..ye laa,PM umum tu general sgt..ni aku nk senaraikn kenaikkan tu..dapat pun dari kawan kat FB..kalo die tipu,aku pun tipu jugak laa ye...hehehe

Ok..

Gred 1 hingga 16 : RM80

Gred 17 hingga 26 : RM120

Gred 27 hingga 40 : RM160

Gred 41 hingga 48 : RM220

Gred 52 hingga 54 : RM260

JUSA A B C : RM320

P/s : aku baru berangan gaji aku naik RM300..muahahah

6 comments:

Imaan09 said...

dear..knapa 49-51 xde? ke mmg dlm perjawatan kerajaan gred tu mmg xwujud..anyway, tq for the info..

Sabihah said...

Tu laa...tp dlm list tu senarainya mcm tu...tak tau la plak...huhuh

Dr. Ben said...

kaya kaya!

Sabihah said...

Dr. Ben : takde kayanye...hohoho...kerja mkn gaji gini jelaa

lil sis said...

wuahhh..ok la jugak kenaikan gaji mcm tu hehehe..thanks che ku sabihah utk info ni ;-)

oneyani said...

Huhu rejeki2... Even dok tao pon k.bie duk group mane..tp ok la kan ade jugok...swasta ni dok tao la bole brp...takot xleh langsung je...tao2 jela..mende sgt keje yan skrg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...