Oct 1, 2011

Konvo UUM



Lama tak mengupdate blog..malas kot..makin lama makin malas aku ni kan?

Ape isu lately ye?pasal memey n norman?lansung takde kene mengena ngan aku..hahaha...aku bukan tanak amik tau,tp rasenye tak perlu lagi aku nak ulas panjang2..tak perlu bagi apa2 pendapat..kadang2 ape yang kita bgtau tu,menyakitkan sesape...jd,dari tambah dosa yang mmg dah byk ni,baik laa aku diamkan aje..hehehe

Pagi td,mak aku marah aku...katanya cik hubby kene 6jahitan pun nak bcerita bagai kat internet(mak aku mane laa tau blog2 ni).knape tetiba die marah?hehe...kalo kazen aku baca ni,jgn laa kate aku marah plak ye..aku tak marah pun..ye darling2?ada kazen aku baca blog aku ni..die pun call mak die(means mak sdara aku laa)..tkejut laa mak die..terus dtg rumah,tgk cik hubby...ishh...tu yang mak aku marah..katenye benda kecik2 gitu,takyah laa cite..tkejut org yang baru tau...huhuhu...bagi aku,tak salah kalo cite..ye lah,kalo cite katenye bnda kecik..klo tk cite plak,kate kite nak sorok2 plak..aiyo...sabo ajelaa...ke aku takyah cite hal2 gitu?aku cite pasal kmbing ngan kucing..ok?heheheh

Cik hubby g kedah pagi td..pegi ngan family belah die laa..knape aku tak ikut?kan aku baru je masuk keje..takkan nk cuti kan?jadinya,cik hubby g ngn family die jelaa...buat ape kat sana?adik ipar ku yang sorang tu(cik hubby ada sorg je adik..hehe) nk konvo besok...yang bongsu ni,rmai laa nak ikut..mak2 sdara sume..takpe laa..lg rmai lg meriah kan?sedih jugak tak dpt pegi,tp ape bleh buat...kan?takpe laa..elok jugak..aku pun mcm tak brape sihat je...sakit tekak laa,selseme laa...huhuhu

Weekend?esok dh keje...weekend ni,duk2 je kat rumah..takde kemana pun...^^

P/s : adik2 akak takde yang konvo ke?^^ rindu kawan2 kat utm dulu...

2 comments:

oneyani said...

Ahaha same kes ngan yani..tensyen bile mok ngan aboh terbaca blog..kekgi mcm2 la die maroh..update status kt fb pon die maroh huhu

Sabihah said...

Haha..cite ayam ngan itik cukup laa. Hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...