Oct 17, 2011

Mengidam?



Aku ni dah macam org mengidam cari aiskrim magnum...lebih kurang 2minggu baru dpt makan..dapat plak,2 skaligus..wahahaha..sila lah jeles hokay..

Tp aku tak mkan yang magnum classic tu pun...aku beli yang choc tu je..tp mmg dh tertulis rezeki aku aritu,kazen aku beli jugak untuk aku..terima kasih kaklong...sooo lovely..^^

Jd,kedua2 eskrem dlm gmbar diatas,dah masuk dlm perut aku..sekian terima kasih..hahaahahaha

Ke aku preggy?ntahlah...doa2kn lah ye semua...stakat ni blum lagi..hohoho...tp mmg lately selera makan aku btambah2...thanx tp premium beautiful sbb walau byk mane aku makan,berat aku MAINTAINNN..hehehe

P/s : aku mengidam pulut durian plak...sape nak tolong ni?aiyooo

4 comments:

pena rozie said...

ais krim. I like....

M a W a D D a H said...

bie...nok ugop...hari tu g keda..mahal ngoh eskrem nie...terbantut nk beli...tunggu mu belanja aku je ni eskrem nie...haha

aminn..hope ade la rezeki..aku tumpang gembira...

beh ngoh pulut durian..dok kang aku pong ngidam cam mung gop..parokkk...haha

Sabihah said...

PR : ^^

Sabihah said...

Adah : ada ganu bleh ah aku blanje mu..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...