Oct 16, 2011

Pej Daerah Hulu Terengganu


Alhamdulillah..dah sebulan dah aku disini...dalam tak sedar je kan?masa berlalu cepat atau mungkin aku je yang rasa cepat??ntahlah...tapi yang pasti sebulan dah berlalu...alhamdulillah

Setakat hari ini,takde lagi masalah2 besar..aku hepi je rasa...walau kerja jauh sket dari rumah,tp sikit pun aku tak rasa susah...semuanya rasa senang dan tenang bagi aku..alhamdulillahh...aku bersyukur padaMu ya Allah..smoga ketenangan yang aku ada skarang ni kekal bersama aku..aminn

Bila dah keje bukan jadi satu beban bagi aku,otak aku mula fikirkan tentang further study...ye laa..hasratnya dah lama ada,cuma masa tidak mengizinkan...skrg ni pun,masa semput2 je yang ada,tp aku ada laa terfikir hal ni..ye lah...mcm kata pepatah,nak seribu daya kan?jadi ape salahnya fikir dulu..tak buat lagi pun, takpe..at least,hasrat tu ada...niat kene baik,insyAllah ada bantuan dari Dia..^^

P/s : smoga Allah permudahkan segalanya bgi aku...aminn

1 comment:

oneyani said...

Kejap je kan sebulan doh k.bie xdok kt ofis..sedih pulok bac up utama yani xdok huk huk..btol la k.bie kate..as long as hati hepy...vuat mende pon rasa best je...waaa ade niat nk sambung tu..bgos2!yani mcm xnapok gambo je nk smbg stdy hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...