Nov 24, 2011

Game lover


Sape yang tak suke main game?aku paling suke..tp tak lah mcm boboys..aku tak suke game tembak2..aku suke game relax2 je...hehe

Sejak aku kecik lg aku suke main...kalo dulu ms skolah rendah,aku main game yang dlm komputer tu je..ala...solitaire,minesweeper..hehehe...

Bila dah besar ni, mula suke main game susun2, game buat kek, game buka restoran..ahaks..mcm bdk2...sabo ajelaa...smpai harini pun aku masih lg tak bleh buang tabiat main game ni...teruk kan?hehehe...kdg2 smpai tak tido pun takpe..huhuhu...

Knape main game?ntahlah..lain org lain pendapat..tp aku main game untuk lepas tensen...dulu keje menimbun..sesekali main game terasa tenang je..tgk pelanggan beli kek yang kita buat rs puas ati sgt2...hehehe..tp skrg,keje dah takde..but still main game..knape ye?sbb takde keje yang nk buat..hahaa...mengisi masa lapang..hahahah

Skrg ni duk main game bakers story, farms story, fashion story,mahjong dan mouse trap..hahahaha

P/s : korang2 suke main game ape?jom kongsi...hehehe

2 comments:

Daddy Ziyyad said...

kecik2 dulu suka main Super Mario.

dah besar sikit main game PS2..suka game bola..

sekarang main Angry Bird & Alien VS Plant aja..hahaha

Sabihah said...

DZ... Super mario pun best tp dulu kalo nk main game tu kne pkai kotak ape tah nama die..mak tak beli..tumpng main rumah org je..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...