Nov 15, 2011

Selasa bersama sikecik



Lepas berhempas pulas (ape yg thempas?ape yang pulas?hikhikhik) akhirnya sekecik ni tido jugak...

Kalo kite org tua (tua ke?) ni, asal hujan je mesti nk tido...hehe...tp lain pulak ragam sikecik ni..dah berenti ujan baru nak tido...adoiyai...pening umi...Tp bagus jugak..lepas mkn tghari dah...dah minum milk..baru die tido..jd kalo dah kenyang,sure lama lena nya..kan?

Sepagi bersama sikecik ni, bleh dikatakan semua kerja aku buat dia tolong..aku masak,die tolong tgk..aku lipat baju,die tolong sepahkan balik..aku simpan baju,die tolong keluarkan balik...aku vacuum,die tolong jerit "UMI...TAKUT LAAA...TKUTT..." Sepagi bersama kamu betul2 mencabar kesabaran umi...hishh...

Tp tak smua benda die buat, aku sakit hati,mata,telinga dan otak...ada yang die buat aku gelak...aku sakit ati tgk die sepahkan baju yang aku dh simpan,die bleh tgk dgn pandangan comel pastu nyanyi.."itik ttelur,ayam tetetas" eryna..eryna...hehehehe

Nmpak dh hilang merah2 dibdn die ni..pagi td aku bg die mkn ns impit kuah kacang,ok je..means bukan kacang laa yang die tak bleh mkn...hehee...yng ain2 nnt dulu...kene try satu2...^^

P/s : elok aku sama2 tido kan?heehehe...aku cuti arini...^^

2 comments:

pena rozie said...

Esok cuti lagi ke???

Sabihah said...

Arini dah keje laa...tak bleh cuti lama2...huhuhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...