Nov 19, 2011

Sukan SEA


Sape tgk?sila angkat kaki..hahaha...aku?tumpang tgk je..cik hubby mmg tgk..lebih2 lagi bola...sekian terima kasih..hehee

Eryna tido..jd sempat lah aku update blog petang ni...esok dah keje...korang masih cuti?hehe...bestnye..tp ye laa...tetap 2hari seminggu kan?

Dah rmai org ajak aku join bisnes..bukan tanak tp bisnes yang diorg tawarkan tu tak menarik minat aku..aku lebih suka pada bisnes yang relax dan tak perlu bkejar2..betul cuma duk dpn pc 2 3 jam sehari tp rsnya bukan aku kot...aku lebih suka bisnes yang tk perlu jumpe org,tak perlu yakinkan sape2,just barang yang semua org tau kualiti nya mcmane...yang pnting tak mahal^^ aku takut nak jual barang yang lain org,lain kesannya...takut org rs kite tipu je..^^

contoh?alaa...contohnye mcm jual mknan...tak perlu nak bgtau sedap ke tidak...try satu...lain org lain selera kan?dilidah kita rs sedap,mungkin ada org tak suke..ye tak?jd kalo rs tak suka,tak lah smpai mbazir beribu2...cuma singgit dua je..betul tak?hehehe...just an opinion..^^

P/s : Aku pun teringin nak jual kain2 batik trg ni..agak2 ada org nak beli tak?

2 comments:

Efa said...

nak jual makanan ke?? =) nanti bila sukan sea buat kat Malaysia boleh bukak booth stau..=)

Sabihah said...

Efa : ha ah kan?hahahaha...mmg berbaloi2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...