Dec 25, 2011

Happy holiday

Aku yakin,org yang baca blog aku ni sume tak smbut krismas..bukan glemer sgt pun..hikhik...tp yang pasti,semua bercuti..kecuali mereka2 yang tpksa bekerja..huhuhu...

Buat ape cuti kali ni?aku?semalam aku g mesra mall...pegi tgk wayang...ye laa..kat trg ni mane ada panggung...ada kat mesra mall tu je satu..sanggup tinggal eryna,sanggup drive 2jam just for tgk movie...

Rsnye last time aku tgk movie masa mula2 kawen...means 3 tahun lepas laa lebih kurang...hohoho....masa tu tak mengandungkan eryna lg...bleh laa...once pregnant,mls nk gerak kan...pastu branak,eryna plak menyusu...oleh sbb aku sayang eryna lebih dr aku sayang movie2 fav aku,aku buat derkkk je..sabo ajelaa...hehehe

Semalam masa pegi pun,teringat2 eyna...mane penah aku tinggal eryna dgn sesape...nnt eryna dah besar sket,umi bwk ye sayang...bukan tanak bawak,takut die bosan...kat rumah pun tak tgk tv,mcmane nk mengadap wayang smpai 2jam kan?tu yang aku pk..kang tak pasal2 eryna buat wayang sendiri kat belakang...bguling2 atas lantai..hohoho

Aku tgk cite ape?of coz laa bukan ombak rindu...walau teringin jgk nk tgk,tp mcm aku ckp dlm entry sblm ni,takut tak seindah yang disangka...huhuhu....aku tgk MI4 dan sherlock holmes....2 cite straight hokay...pkul 7 mlm masuk sherlock, pkul 930 plak masuk MI4...mcm lepas gian plak..hakhakhak

Nnt laa aku cite preview kedua2 movie tu...ye?skrg aku nak g iron baju untuk keje esok..hehe..selamat bercuti semua....




My sis in law tgk cite ni...hehe...alif ba ta...alif ba ta..alif ba ta

P/s : pada aku, cite SH lg best dt MI4 kali ni...hukhukhuk...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...