Dec 27, 2011

Penstrukturan baru SATU

sekarang sedang berlansung interview penstrukturan baru Syarikat Air Terengganu Sdn. Bhd..cik hubby pun interview juga.

Aku tak kisah samada die dpt job tu ke tidak..sbbnya dpt or tak dpt,job lama die masih menanti untuk die..cuma kalo dpt tu,gaji lebih sket...keje pun takdelah kat luar pejabat sgt...wiken pun tak terganggu...skurang2nya bleh laa rehat..kan?hehehe...

Aku sentiasa doakan yang terbaik untuk kami suami isteri dan anak...ape2pun keputusannya,aku yakin itu lah yang Allah dh atur untuk kami anak beranak...insyAllah...aminn


2 comments:

Daddy Ziyyad said...

yup..apa jua yang terjadi, Allah dah atur yg terbaik buat hambaNya. :)

eda_ej said...

bebanyak besaba ye.. insyaAllah ade hikmahnye tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...