Jan 28, 2012

Aku dan blog

Ya Allah...hantu ape yang rasuk ni?makin malas nk update blog..cerita langkawi takde update langsung lagi...hantu M ni agaknye...betul2 peM***s laa bee skrg..hukhukhuk...

Cerita langkawi aku simpan dulu...takde mood langsung nak cerita..bukan tak best,tp sbb gmbar2 duk dlm kamera..belum transfer lagi...lagi2 penyakit M ni menguasai diri..hikhikhik....

Meh aku tunjuk ape yang penyakit M dah buat pada aku pagi td...betapa M nye aku,smpaikan masak breakfast pun M jugak...



Eryna tak makan pun ommelette tu..die makan baked beans ngan sosej tu je..penyakit M betul2 menguasai aku..bukan setakat dlm berblog, bleh kata semua laa..huhuhu....nnt2 aku update kisah langkawi plak ye...tq pada kamu, kamu dan kamu yang still rajin lawat blog aku walau takde update pun..huhuhu..aku cuba untuk menjadi rajin kembali..hehehe

P/s : tak sabar nak tunggu pb aku smpai..huhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...