Jan 15, 2012

HP dlm beg

Ya Allah...sehari arini aku rasa bersalah..y?sebab aku dah terbawak henpon cik hubby smpai ke ofis..hakhakhak...sorry darling...i betul2 cuai...

Mcmane henpon die dlm beg aku?ermm...semalam mak mertua aku buat majlis solat hajat kat rumah die...majlis2 cmtu,mmg laa cik hubby sumbat segala mcm benda dlm beg aku...ye laa...bimbang jugak..ramai2 ni,terlupa letak mana,sedar2 dh takde...huhuhu

Jdnya pagi td,dlm kelam kabut nk pegi keje,terlupa nak keluarkan henpon cik hubby...wallet die,aku keluarkan...henpon tak perasan ada dlm beg...bwk laa ke ofis...dh smpai ofis,bukak hbag nak keluarkan barang,terjumpe laa henpon die...terus sentap...knape sentap?takut kene marah sbb cuai..hukhukhuk

Sepagi aku cari die..cuba call jiran,die takde kat rumah masa tu..nak call ofis,die cuti plak arini...call sis in law,die ckp,cik hubby takde plak pegi rumah mak arini..ish...susah hati jugak..takut die marah...ermm...

Sepagi aku nak update blog tp blank sbb otak duk pk hal ni laa...rasa bersalah...rs takut...bimbang...sume bercampur2...bleh kate sejam skali aku call sis in law tanye cik hubby ada pegi rumah ke tak..nak call jiran byk2 kali takut ganggu plak..huhuh...last2 sis in law pegi laa jenguk.kat rumah tghari td...jeng...jeng..jeng...

Rupe2nye die duk relax tgk badminton kat dlm tv...siap ckp "kak bee awk bwk tepon aku pagi td...doh mai saje je ke?bakpe dok bwk nasi?"...adik ipar aku terus call aku ckp..jgn risau laa....die duk tgk badminton kat rumah...siap goyang2 kaki lagi...huuhuhuhu

Baru laa aku rs lega...cik hubby tak marah...yang penting cik hubby makan...biasa kalo cuti,mmg cik hubby pegi rumah mak...makan...bila dia tak pegi,mmg aku bimbang...huhuhu...harap2 laa mood die tak berubah smpai petang...

P/s : syg jgn marah i ye...i mmg cuai...huhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...