Feb 19, 2012

Aku masih disini

Giler lama tak update...bz sgt ke?takde laa..penyakit M makin beranak pinak nih...macamane nak buang ni...jom kongsi tips rajin2 update blog..hikhikhik

Rsnya dh 2minggu kot aku tak update...tp bile check2,rmai jugak yg still berkunjung kat blog yang ntah ape2 ni..mekasih ye...aku nak cuba buang penyakit M ni cepat2...barulaa best org nak baca..ada cerita baru..kan?

Ape nak cerita ye?byk cerita tp tak tau mane nak mula...huhuhu...tp blog2 korang,hari2 aku baca..walau aku tak tinggal jejak,aku tetap kunjung...

Meh tgk gmbar sikecik ni dulu laa...



Main buai kat pantai batu buruk...masa ni berdua je dgn eryna...cik hubby malas nak join (cik hubby pun terkena penyakit M ke?hukhukhuk)



Gambar tupperware katalog baru...aku tgh meroyan membeli tupperware...dulu takde laa macam ni...hukhuk...comel2 warnanya...kan?korang2 tak minat tupperware?hehehe



Teringin nak makan lauk ni...hukhukhuk

P/s : sorry ye geng..aku terlupa yang aku punye ramai kawan siber..terima kasih atas sokongan korang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...