Feb 27, 2012

Selamat pagi isnin

Aku pasti,rmai lagi yang lemau pagi ni..hehehe...betul tak?cuti hujung minggu yang 2hari tu pun still rs tak cukup..penat hujung minggu lagi penat dari penat weekdays..betul tak?

Wiken aku kali ni byk habiskan masa dirumah saja...byk keje rumah yang tertangguh berminggu2,nilah masanya nak siapkan...lipat baju,iron baju keje,kemas rumah,tukar cadar,bersih dapur,bersih tandas...kalo nak listkan semua,mmg panjang laa...huhuhu...kene buat slow2...mane2 yang tak sempat bleh buat lain kali plak..kan?

Eryna betul2 teruja membantu cik hubby basuh kereta baru2 ni..aku pun tak sempat nak amik gmbar die..betul2 rajin laa...smpaikan abih daun limau purut aku satu pokok dikerjakannya...ape die buat?mungkin die rs nak kasi wangi kereta ataupun mungkin die nak tambah accessories baru kat kete aku tu...die carik2kan daun tu,pastu ditempek2nye ke kereta...sabo ajelaa...itupun aku tak sempat tgk,cik hubby je yang cerita...hehehe

Aku?duk dlm rumah,siapkan keje rumah..masak simple2 pun akan rs sedap kalo dlm keadaan lapar dan penat buat keje...ye tak?hehehe...alhamdulillah..rezeki...

P/s : bulan mac bulan sibuk buat aku...tgklah kalo sempat aku update,aku update kisah aku ni..hehehe

1 comment:

Daddy Ziyyad said...

hari isnin mmg ramai yg malas nak gi kerja..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...