Mar 11, 2012

Holiday Trip - Day 1 part 2

Ok..smbung lagi..korang jgn meluat hokay...selagi tak abih 6 hari cerita holiday,korang akan baca cite holiday je..tulisan ini untuk ingatan aku dan family jugak..

Pegi KLCC takde pegi mane pun..jalan skejap,eryna dah start mengamuk...sbbnye tak cukup tido..die tido skejap je atas bahu cik hubby...tu pun mase kat sogo...skejap je...tu yang mengamuk tak tentu pasal...

Mengamuk ape?mengamuk macam2...nak makan aiskrim laa..nak makan kek laa..nak naik keretapi laa...tensen umi ngan abah layan kamu...last2 tak dan sejam duk KLCC,terus naik train balik bukit jalil..kereta tinggal kat lrt bukit jalil tu...diam kejap eryn sbb bleh naik train..huhuhu

Smpai bukit jalil,trus buat keputusan nak g IOI mall...cari tutti fruitti..hakhakhak...rupenye kat IOI mall ada kuda yang pusing2 tu...abih duit lagi aku..hahaha...sabo ajelaa



Last2 dapat jugak makan tutti fruitti...nandos n kenny rogers...simpan dlm pocket dulu...bleh gitu?hahahaha...

P/s : balik rumah pakcik pun dh malam..tido mcm tanak bangun..hohohoho

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...