Mar 9, 2012

Holiday trip - day 1

Oleh sebab aku namakan holiday trip ni, jalan-jalan cari makan (jjcm), maka,mmg betul2 jjcm laa...meg cini aku listkn tempat2 aku n cik hubby nak pergi..

1. Nando's - cik hubby
2. Kenny Rogers - cik hubby
3. Nasi arab - cik hubby
4. Tutti fruttie - aku
5. Lobster - aku
6. Laksa sarawak - aku
7. Mee kolok - aku
8. Ayam penyet - aku
9. Ayam pansuh - aku
10. Umai - aku

Inilah kali pertama eryna aku bawa berjalan jauh...mane pernah bwk eryna jalan jauh2...paling jauh pun kota bharu..tu pun balik hari je...hehehe...cian eryna...tp takpe,sekarang kan dh bawak..

So, hari pertama jjcm aku bermula...aku pergi sogo...biasa laa,aku ni bukannye familiar sgt tempat2 kat KL ni..stakat yang biasa2 tu ok laa...niat dihati pegi sogo ni nak makan nando's ngan kenny rogers..smbil2 tu shopping baju2 kami bertiga...heheh..smbil menyelam,smbil minum air...selagi tak lemas,minum laa byk2..hikhikhik

Dlm pkul 1 tghari gitu,dh shopping sket2,kami pun gerak ke nando's...dh smpai depan tu,tgk menu tak reti laa nak makan ape...dhlah tak tau ape bende yang ada dlm menu tu..hahaha...punyelah semangat kami cari mane nak try nando's ni,last2 mc donald jugak yang masuk tekak..sabo jelaa....

Siap makan,cik hubby ajak g cari cover gadjet...ye laa,market trg tak luas gadjet2 htc ni..alang2 dh smpai KL ni,cari laa semua benda yang diingini..hehehe



Dh beli gadjet tu,terus gerak g KLCC...saje nak cr kenny rogers plak...eryna bukan main lg...mane penah naik LRT...hepi tgk die suke...alhamdulillah..eryna takde masalah langsung bab ni..cuma bile die lenguh dan mengantuk,mula lah buat perangai malas jalan...sabar jelaaa



Shopping complex kat sini mmg byk sedia mainan kanak2...mak pak tunggu sedia duit je...eryna plak,nampak aje die mainan2 ni sume...hukhukhuk

P/s : nnt smbung lain...penat laa..bleh gitu?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...