Mar 4, 2012

Holiday trip...

Semalam hanyalah perjalanan...trip ni dh dirancang setahun yang sudah...ye laa,tiket murah punye pasal...mase beli tiket tu,betul2 tawakkal laa...kalo mengandung,burn laa tiket ni jawabnye...hehehe

Pagi semalam,aku ada program kat ofis...DYMM sultan terengganu datang melawat pejabat daerah...jadi,pagi2 kene lah smbut sultan datang kan??lebih kurang jam 1030pagi gitu,dh settle program kat ofis...aku n cik hubby come with mek kecik tu,straight bergerak ke Kuala Lumpur...

Sorry laa,takde gmbar tuanku...ye laa,mane bleh senang2 nak snap gambar...maunye aku kene buang negeri..hihihihi...

Bertolak dari kuala berang,naik lebuhraya pantai timur...tp yang frustnye,jalan jerangau-jabor tak brape elok...lubang sana sini...kalo korang nak naik jalan tu,aku tak rekemen lalu malam2...huhuhu

Smpai Kuala Lumpur pkul 530petang...jalan mmg jam giler sbb weekend...slow2 je gerak pergi rumah pakcik aku kat kinrara...

Alhamdulillah...perjalanan kami selamat...walaupun eryna muntah sekali kat R&R gambang, takde ape2 masalah besar pun...alhamdulillah....

P/s : gmbar,esok laa ye..mlm ni nk rest laa..td byk jalan...hukhukhuk

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...