May 20, 2012

Sarapan



Sarapan pagi ni...bukan untuk kurus ok..aku kurus?silap org laa..hahaha....diet untuk kurus ni dh dibuang dr kamus hidup aku..aku cuma nak amalkan pemakanan yag seimbang je...asyik2 makan berminyak,berlemak...im trying my best untuk jaga semua tu..bukan ape,takut sgt bile dengar ada org yang muda2 lagi dah ada penyakit..

Umur aku dh nak masuk 30an...rsnye perlu jg pemakanan akuni..bab air masak,takde masalah dh..aku mmg pengamal air masak..cuma kalo makanan ni,susah sket nak control..kalo aku tak keje,senang plak nak jaga..duk rumah,masak sendiri...keje gini,sarapan dan mkn tghari mmg sah2 dikedai...

P/s : korang makan ape pagi ni?

2 comments:

pena rozie said...

same la kite bab mkn memang x blh nak kontrol.... cuma cara pemakanan kene kontrol sekarang ni....

Sabihah said...

PR takpe..kurus aje tuannye..hikhik...bile nak jumpe ni?rindu plak rsnye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...