Jul 21, 2012

1st ramadhan

Dah tak tau nak masak ape..bleh gitu?hahahah...

Cik hubby : u nk masak ape ptg ni?
Aku : ntah..u nk makan ape?
Cik hubby : xtau laa...mee goreng ke?
Aku : 1st day puasa dh mintak mee goreng?hikhikhik

Biasanya,tahun2 lepas,aku akan goreng mee or nasi ni bila dh kering idea nak masak ape...tp arini,awal2 cik hubby tanye kot2 aku nak goreng mee..hikhikhik..sila jgn buat lawak ye u...

Oleh sbb arini ari pertama puasa,confirm2 kuih2 kat bazar ramadhan tu kuih baru buat..kan?so,aku cadangkan kitorg beli jela ape nak makan arini...esok baru pikir nak masak ape..boleh gitu?



Teringin nak makan ketam masak gini..hukhukhuk...

P/s : tak masak time bukak puasa pun,tetap kene masak time sahur nanti..kan?

3 comments:

pena rozie said...

masak la ketam tu....

fariha said...

terliur tengok ketam tu bee..
dah beberapa minggu teringin nak makan ketam tapi ketam2 sini tecik sangat.Din cakap nanti makan kulit je..

Sabihah said...

PR : arini membeli aje

Fariha : kalo kecik dok best...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...