Jul 24, 2012

4th day puasa

Sahur makan nasi goreng aje..malas..bley gitu?hakhakhak...

Esok aku nak g JB...amik adik ipar kat johor...bimbang jugak die nak balik drive sorang2,perempuan plak tu...lgpuj,aku ngan cik hubby rancang nak g jalan2 cari baju raye eryna...alaaa...bukannye kat trg ni takde,cuma dh naik muak tgk baju2 kat trg ni...try cari lain sket...

Baru cadang nak ajak kawan2 kat johor bukak puasa sama2,tapi cik hubby kata mcm tak sempat aje...ape bleh buat..aku bukannye pegi bercuti..lagi pulak,kawan2 sana sume keje...kang ganggu plak..dhlah aku buat keputusan ni baru semalam...esok dh pegi...takkan arini baru nak contact sume org...sure kene marah aje kan?hehehe

Rasenye dh dekat 7tahun kot aku tak jejak JB tu...sejak abis study dulu,tinggal skudai tu,terus tak pegi dh..bukan taknak pegi..selalu sgt ada undangan kawan2 kawen tu,cumanya takde kesempatan nak pegi..yela...aku kawen awal dari kawan2 aku..(gatal kot dolu2..hahaha) jdnye,once dh kawen,masa untuk diri sendiri jd kurang laa...rindu sgt nak jumpe semua...tp nak buat cane...kan?hopefully persahabatan kita kekal sampai bila2...

P/s : dina, fara, pia, azee, zati, anum, kak maz, linda, ju, eja, maria, ........aku rinduuuuuuu.....

1 comment:

Daddy Ziyyad said...

jauh tu Tganu ke JB...saya pun akan balik kampung saya, JB..hujung minggu ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...