Jul 12, 2012

Congrats dear

My lil sister...skrg dh tak lil dah...dh besar...alhamdulillah...sorry ye dik,akak dan keluarga tak dpt nak join u on ur convocation ceremony...jauh sgt...lagi pulak,tiket mahal giler..kalo akak pegi sorg,maunye cik abg awk tu tarik muka pat belas puluh ratus..hahahaha



Dari kecik lagi budak ni suke sangat membaca...tak tau laa ape yang die baca dari kecik smpai ke besar...buat laa ape2 pun,masak ke,tgk tv ke,even nak g jalan2 pun,buku tak penah ditinggalkn..ntah dari mana tabiat ni die dapat..tp yang pasti bukan dari aku..hahaha

Nanti balik trg,kite makan2 ye..akak belikan durian nak?byk ni bleh?



Hahahaha...pengsan nak makan sume tu...

P/s : rindu sungguh kami semua dekat awak...

2 comments:

Daddy Ziyyad said...

tahniah to your lil sis...Grad dari Nottingham ..:)

Sabihah said...

tq DZZ...ha ah..malam ni smpai laa tu...^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...